İndir21

Reklam
    Anasayfa > Ticari Uygulamalar > Dernek v5

Dernek v5

uye crm : uyelerinizle ilgili her turlu bilgi ve notu programa kaydedebilirsiniz. yapmis oldugunuz aktiviteler icin davetli listesi olusturma ve katilim gosterenleri takip etme olanagi sunuyor. tek tusla bilgilerinizi internet`e gonderebilecek uyelerinize vereceginiz sifreler sayesinde web sitenize giris yapacak,birbirlerine mesaj gonderebilecek veya aidat islemlerini yapacaklar. sektorel veri tabani sayesinde uyelerinizin hangi sektorlerde calistigi ,firma bilgilerini diger uyelerle paylasabilirsiniz. hazirun cetveli yazdirilmasi, resimli uyelik formu bastirilmasi, gecerli olan veya eski donemlere ait uye borc sorgulamasi yapilmasi, gelir ve gider siniflandirilmasi ve kayit yapilmasi, aidat tahsilat makbuzu yazdirilmasi, İster yillik, ister aylik aidat sistemi ile calisilmasi, excel den uye bilgilerini alabilme, gelir gider bilancosunun tek tusla alinmasi dernek icin kisisellestirilmis 5 adet ozel soru yaratilmasidir.

Dernek v5 Screenshot

Dernek v5 indir

Dernek v5 Özellikleri
Tarih: May 25, 2007